Call us: 555-555-5555
lillestrøm kulturpub

OM OSS

Kulturpuben Lillestrøm

Kulturpuben holder til i staselige og tradisjonsrike lokaler fra tiden rundt 1880. Bygningen var opprinnelig reist som den
første kommunale skolen i Lillestrøm. Den hadde denne funksjonen helt til Volla skole sto ferdig i 1922. Også under andre verdenskrig har det vært folkeskole her. Huset har også gitt rom til middelskole, legevakt og kontorer for politiet. Bygningen og de øvrige husene i kvartalet er fra 1991 restaurert og administrert av Gamle Lillestrøm BA, en ideell forening med dette som formål.

Puben leier hele første etasje; de to øverste etasjene huser flere kunstnere og deres atelierer, samt Skedsmo viseklubb og Human-Etisk
forbund Nedre Romerike.

Våre gjester er overveiende voksne mennesker som setter pris på god musikk i en brun pub med hyggelig betjening. Puben har alle rettigheter.

Våren 2007 har puben, i samarbeid med Gamle Lillestrøm BA, reist en egen paviljong i forbindelse med uteserveringen. Denne Paviljongen viser et solid håndtverk, og er en replika av inngangspartiet i hovedbygningen. Etter spesiell avtale med Gamle Lillestrøm skal puben være et forum for et bredt og folkelig kulturtilbud. Det legges særlig vekt på aktiviteter som kan være med å fremme det lokale kulturlivet.

Våre samarbeidspartnere

Share by: